[Review Line] Zhongan Times: "The Fairy Year Painting" Hoogt de dubbele charme van het Spring Festival en Olympics Olympics

[Review Line] Zhongan Times: "The Fairy Year Painting" Hoogt de dubbele charme van het Spring Festival en Olympics Olympics

  2022 Wat zal ik doen in de Olympische Spelen van Beijing Winter? De God van rijkdom gooit "Snow Ruyi", de vechtsportendeur God Stap op de snowboard "Disease Wind", MU Guiying, Yang Zongbo Dance "Double Slip", Guan Yu gebruikt het grote mes om "Happy Ice Hockey" te spelen … Bekijk video, neem de draak om door het nieuwe jaar te springen! Dit is een video van "News Network".

Met de achtergrondmuziek van vreugde, een bekend en onbekend "dynamisch jaar", laat het al het publiek helder voor hem zijn, en ze kunnen niet anders dan glimlachen. Omdat dit jaar-op-jaarschildering, de elementen van traditionele jaarlijkse schilderijen, de bijzonder iconische geassocieerde elementen van de plechtige, de lucht, de lucht, de lucht, en de echt bereikte complement, volledig benadrukken van het Spring Festival en Winter Olympics.

  In het licht van een dergelijk jaar, of het nu gewend is om de traditionele jaarlijkse schildergroep te waarderen, of gewend is aan de Anime- en Winter Olympics, kunnen bijna alle individuen de hoogtepunten van hun favoriet vinden, terwijl ook vanwege hun favoriete hoogtepunten en " Door ", waardeert het de gerelateerde elementen van een ander aspect van" I gehoord ".

Daarom wordt het "Shenxian Comics" genoemd om ‘Fairy Comics’ te worden genoemd. "De" Shenxische strips "wordt geboren, weerspiegelt de integratie van de traditionele cultuur en de Olympische cultuur, en dit is een fusie, in de 2021 Tokyo-zomerolympics, er is een keer geweest. Yang Qian nam de leiding in het winnen van de eerste gouden medaille in deze Olympische Spelen. Bij de prijsuitreiking, de neef "behalve de drie zware sneeuw, de wereld met witte kleren!" Yang Qian op de mooie onderscheidingen.

Wanneer Sun Yiping werd "besloot door een zwaard", een zin "een zwaard is koud en koud Kyushu", laat mensen teruggaan naar de darm.

XU Wei, Zhang Jiaqi in de duikfinale, uiteindelijk "men sprong naar de Qiankun", en de grootste leeftijd in dit spel is zo hoog als 20.

Toen de twee Chinese tiener de gouden medaille won, moet de uitleg van "jonge Phoenix in de oude Phoenix" gerechtvaardigd zijn. Roeiende vrouwen vierpersoonspeddelfinale, Chinese portfolio Cui Xiaotong, Lu Yang, Zhang Ling en Chen Yunxia Vier meisjes hebben de beste resultaten in deze wereld gewonnen, waardoor Chinese race-squakers te helpen.

Op dit moment dreigt een zin "een gelukkige wereld" niet alleen naar het gevoel van voldoening na het winnen, maar leidt ook het publiek om verbeelding te ontwikkelen en ervaart de "Ling Wanzhi’s 然". "Shen Xian Ji" en "Fairy Year", die grote verschillen hebben, en het uitgangspunt is precies hetzelfde, weerspiegelt het geconsolideerde bewustzijn. Ze gebruiken "grensoverschrijdend denken" om de traditionele cultuur te integreren met de Olympische Spelen, waardoor de mensen de charme van de traditionele cultuur kunnen herleven en de mensen de passie van het Olympisch laten voelen. In het bijzonder, "Fairy New Year", gebaseerd op de "Integratie" van het Spring Festival en Winter Olympics, en slim de inhoud van de twee, is "Grafting" een vorm van presentatie. Met de charme van de winter Oly wordt de impact van het Chinese Spring Festival groter en groter, zo’n "sprookje" is waarschijnlijker om naar de wereld te gaan, terwijl het promoten van de Olympische Winterspelen, het promotivum van het Spring Festival in ‘s werelds reikwijdte van communicatie en Impact, vertel het ons "China-verhaal", waardoor een sterke kleur.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。