Super League zal in het Guangzhou Tianhe Stadium zijn om naar de vier "Riddles" te komen

Super League zal in het Guangzhou Tianhe Stadium zijn om naar de vier "Riddles" te komen

  Guangzhou Tianhe sportcentrum voetbalveld verscheen, wachtend op de competitie. Guangzhou Daily Full Media Reporter Liao Yibotian in 2021 Chinese professionele voetbal wordt geconfronteerd met een nieuwe ronde van transformatie en shuffling.

Om 8 uur morgenavond wordt de Super League van het nieuwe seizoen onthuld in het Guangzhou Tianhe Stadium.

Na het tijdperk "Golden Football", toont het super 16-team een ??nieuw patroon na het ervaren van investeringskrimp, neutralisatie en super buitenlandse hulpverlof, zal er een nieuw patroon zijn? "Noord-Guangshen Lu" vijf sterke hegemonie? Vanwege de ontbinding van het verdedigingskampioen Jiangsu-team, omvatte het 16e team in dit seizoen de 2e tot 16e van het volgende jaar tot het 16e team en de promotie van het paard, Changchun Yantai, in totaal 14 steden.

Derby in dezelfde provincie heeft Guangdong, Shandong en Hebei, en Derby in dezelfde stad heeft Guangzhou en Shanghai.

  In de afgelopen 10 seizoenen is het Chao-gecharterde patroon van Chao altijd de uitdaging geweest van het Guangzhou-team dat alle strepen accepteerde, en het Guangzhou-team won de 8 kroon 2. Na onlangs herenigde twee opeenvolgende seizoenen, daalde het papiersterkte van Guangzhou-team aanzienlijk, wat ook een situatie in de situatie heeft gedaan dit jaar verdere volle spanning. Traditionele drie-sterke Beijing Guoan, Shanghai Harbor, Shandong Taishan, dit seizoen is versterkt in interne buitenlandse hulp, en ze zullen de meest krachtige concurrenten zijn die dit jaar de dominantie van het Guangzhou-team raken. Daarnaast heeft het Shenzhen-team dit jaar in het midden- en supermarkt geplaatst, bijna alle buitenlandse hulpmiddelen vervangen, en ze hebben ook de energie van de "eerste groep".

In de drie fasen van dit seizoen moeten alle teams worden gevuld met 30 ronden, niet langer het "Cup" -systeem goedgekeurd vorig jaar, dus de kans op kampioen zal ook afnemen. De eerste fase van het Guangzhou-team verloor de combinatie van "Bao Tao" ongetwijfeld invloed op enorm, maar tegelijkertijd hebben ze het echte thuisland. In de eerste drie rondes accepteert het Guangzhou-team Guangzhou City, Shandong Taishan, en Shenzhen-team, dezelfde groep van drie sterkste uitdagingen, het resultaat of kan beoordelen of het Guangzhou-team nog steeds de kracht heeft. Zijn Jinmenhu en Chongqing de populariteit van downgrade? Tianjin Jinmen Hu en Chongqing Twee rivierwedstrijden waren altijd op het punt van ontbinding en overleefden uiteindelijk op hun respectieve lokale overheden.

Hoewel Jinmen Hu nauwelijks 30 mensen is om een ??lijst te registreren, maar dit "diverse leger" is erg kort, en er zijn slechts 2 personen in de omgeving, en het is moeilijk om te bepalen of het voortbestaan ??van Superchao nog steeds moeilijk is. Hoewel het Chongqing-team de kwalificaties van de superieure deelname heeft ontvangen, hebben ze de "geforceerde paleis" -club voor vertrek gemaakt, en zullen de resultaten van de aankomst van de Guangzhou-divisie worden vrijgegeven.

Naast de Jinyu-twee teams, zijn Dalian People’s Percelen van dit jaar zich ook zorgen, hun genaamd Benitz-weg, introduceerde alleen een vervangende deur in de winter, momenteel kan alleen Danielson’s buitenlandse hulp deelnemen aan de wedstrijd van de eerste fase. Daarentegen, de Luzhou Lion Lion, die vorig jaar stierf, maar de Luzhou Lion, die terugkeerde naar China, en terugkeerde naar de Super League.

Met de sterke steun van de Cangzhou-regering trok het team dit jaar de intensiteit aan, misschien wordt verwacht dat dit jaar een "zwarte paard" -rol speelt. Volgens het Middle Super-Match-systeem dit jaar zullen twee teams twee rondes uitvoeren met de derde vier teams in China om te beslissen wie in het midden kan blijven.

In theorie kan het Super League-team niet in hetzelfde seizoen winnen en uiteindelijk de toeslag van het ACT-team herontwikkeld. 5 Shuai +11 帅 Wie gaat eerst eerst? Op dit moment zijn er zeven van de 15 superclubs om de coach te vervangen, namelijk haven, Guoan, Guangzhou City, Dalian, Hebei Team, Jinmen Hu, Wuhan Team. In 16 coach vertegenwoordigden buitenlandse leraren 11 personen.

Als een krachtige concurrent van de kampioen worden haven en guoan geleid door Kroatische nieuwe handen. Daarentegen heeft de Guoan Coach Bilic de ervaring van het team ervaren om de Europese beker te bestrijden en de 42-jarige coach van de haven is een ondieper. De eerste fase van de eerste fase is de moeite waard om aandacht te schenken.

  Dalian People’s Name Benitz Left, Jose nam zijn knappe, wat ook zijn derde keer in Zhongchao is. Cui Kangxi, Zhang Yulong, Jin Zhongfu’s Drie Koreaanse coach’s bijeenkomst, en ook een landschap van Super Chao dit jaar.

Vijf Martosomers waren Hao Wei, Li Xiaopeng, Wu Jingui, Yu Guanwei en Chen Yang. Onder hen, of Hao Wei het Shandong-team beval om een ??kans op kroon te hebben? Kan ik Jin Tiger leiden om een ??wonder te maken? Nieuwkomers, of uitbreiden? Dit jaar is het totale aantal registraties van Super 16-teams 523 en binnenlandse spelers een gemiddelde leeftijd, waarvan de gemiddelde leeftijd van Dalian alleen de kleinste is, en het Shenhua-team is een gemiddelde leeftijd geworden.

Op de leeftijd van spelers, 92 spelers na 80, 346 mensen na 90 en 85 mensen na 00.

  Nadat de Chinese voetbalbond het U23-beleid van vier seizoenen heeft gepasseerd, is China Chao nog niet naar voren gekomen in de "nieuwkomer".

Dit seizoen is in overeenstemming met het U23-beleid (geboren na 1 januari 1998), de meest betrokkenen zijn ongetwijfeld een strikt, Duan Liu Yu, Guo Tianyu, Han Jiaqi en anderen. De U21-spelers hebben een goede prestatie in de twee jaar, waaronder Wu Shaong Cong, Zhu Chenjie, Zhou Junchen, Jiang Shenglong, Tao Qianglong en anderen. Wat betreft de speler van U19, 17 personen dit seizoen, en er was een warme en Yongjun van Guangzhou City vorig jaar. Jia Bo Wei. Het Li Xingxian van Guangzhou Team is een kleinste speler in de Ultra-registratie van het buitenland (maart 2005), hij kan een game hebben dat moet worden waargenomen. Guangzhou Daily Full Media Reporter Zhang Wei.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。