Tijdens de 14e vijfjarige planperiode zal Guangdong 15 prachtige baaien bouwen.

Tijdens de 14e vijfjarige planperiode zal Guangdong 15 prachtige baaien bouwen.

Oorspronkelijke titel: Guangdong zal onlangs 15 prachtige baaien bouwen, de Ecologische omgeving van Guangdong heeft het ‘bericht over het doen van een goede baan van prachtige baaiconstructie ", waardoor de provincie tijdens het’ 14e vijf-jarige plan ‘, de provincie 15 is Mooie baaien, waaronder een paar paren in Zhuhai, Dong’ao Bay, Shenzhen Dapeng Bay, Zhanjiang’s Jinsha Bay, Bo Mao, Yangjiang Pearl Bay, Great Horn Bay – North Low Bay, enz.

Onder hen werden 12 baaien vermeld als de nationale mariene ecologische milieubescherming "14e vijfjaarsplan" en de focus van de prachtige taken van de baaiconstructie.

  Het Centraal Comité van het CPC-Comité van het CPC-Centraal-Comité op de diepgaande vervuilingspreventie en de bedieningsgevecht wordt duidelijk gevraagd om een ??groep prachtige baaien met nationale demonstratiewaarde te bouwen. De afdeling Ecologische omgeving definieert duidelijk de hoofdlijn "14e vijf-jarige plan", die de oceaan ecologische milieubeschermingswerkzaamheden leidt en 12 baaien in Guangdong vermeld als het "14e vijfjarenplan" van "14e vijf jaarplan" in de nationale mariene ecologische omgeving. en voerde de taakvereisten van de kustbouw van een groep prachtige baaien aan.

  "Kennisgeving", moet elke kuststad het belang van het bouwen van een prachtige baai volledig begrijpen, het uitgebreide management van de Ecologische Ecologische Omgeving van de Golf vergroten, die de bouw van prachtige baai nauwgezet plannen, waardoor de bouwtaak volledig voltooid is Milieu verbeteren.

Om het plan "14e vijfjaren" -plan te beschermen volgens de nationale, provinciale en gemeentelijke mariene ecologische omgeving, formuleert u het "14e vijf-jarige plan" -periode, het prachtige Bay Construction Plan van de stad, duidelijk de map en de tijdslimiet. In reactie op de ontwikkeling van de ecologische omgeving in verschillende baaien en de ontwikkeling van het Bay-gebied, implementeren van het beleid van een baai en het overschrijven van de controlecontrole, ecologische bescherming, pro-seafood-kwaliteit en grote projecten.

  Het is noodzakelijk om de investering van de uitgebreide saneringsfondsen van de zee te vergroten en actief te streven om alle niveaus van financi?le financiering te ondersteunen om de implementatie van het prachtige Bay Construction Plan te waarborgen. Sinds 2021 regelen de provinciale financi?n speciale fondsen voor de vervuilingspreventie en de controle van nabij-kustwateren worden gebruikt om de ontwikkeling van de prachtige baaiconstructie te ondersteunen, langs de kust, met name de economisch onderontwikkelde gebieden moeten actief streven naar ondersteuning voor provinciale financi?le fonds, organiseren De verklaring van prachtige baai. Bouwprojecten, bereid een implementatieplan voor, het voltooien van het project Warehousing van het volgende jaar vóór het einde van augustus.

  "Kennisgeving" wees erop dat de bouw van prachtige baai het grootste probleem in de baai moet vinden, het is noodzakelijk om zich te concentreren op vervuilingsbeheer, milieu-sanering, ecologische reparatie en de bouwdoelen en specifieke bouwprojecten om een ??effectieve implementatie te waarborgen. Het verklaren van provinciale fiscale speciale fondsen moet worden ge?mplementeerd en het project kan worden voltooid. (Reporter du Juan) (Editor: Zhang Chen Mu, Chen Yuzhu) Delen Laat meer mensen zien.

此条目发表在夜网分类目录。将固定链接加入收藏夹。