Uit de geschiedenis van het feest om de intelligentie van de massale lijn te oefenen

Uit de geschiedenis van het feest om de intelligentie van de massale lijn te oefenen

  Als u de prijs wilt weten, moet u eerst een geschiedenis zijn, en de geschiedenis van de partij bevat de wijsheid en kracht van het feest. Algemene secretaresse Xi Jinping wees erop: "De honderd jaar van de geschiedenis van onze partij is een geschiedenis van het beoefenen van de offici?le missie van het feest, is een geschiedenis van het feest en de mensen, dezelfde ademhaling en een totaal van het leven.

"De massa-lijn is de levenslijn en de fundamentele werkroute van onze partij. Het is een belangrijke passage van onze partij voor altijd en energiek en gevechtsvermogen. De geschiedenis van het feest leren, we moeten leren van de intelligentie van de massa-lijn en gebruik je je hart om je huiswerk te maken. Het stimuleert volledig de creatie van de mensen in de mensen. Ons feest is van de mensen, de wortels en bloed van de partij in de mensen.

Al meer dan honderd jaar zal de Chinese Communistische Partij de grote overwinning van de ontberingen ervaren, en de oorzaak is om altijd te hechten aan het concept van de mensen of de bovenste waarde, de mensen in de hoogste positie in het hart, oefen de Massa lijn, stevige de wortel van de mensen zal van de mensen van de mensen leren. General secretaresse Xi Jinping wees erop: "Jiangshan is de mensen, de mensen zijn Jiangshan, de harten van het volk zijn gerelateerd aan het leven en de dood van het feest." Vanaf de verjaardagsdatum, stelt de partij het Chinese mensen om geluk te maken en de initi?le mensen te doen Missie van de Chinese natie om het begin van de banner te doen herleven..

Van de lange slagweg "half katoen", "kan men niet minder zijn" op de uitgebreide kleine weg, onze partij is altijd ongewijzigd, en de belangen van de mensen te allen tijde zullen de mensen van harte van harte dienen. In de toekomst moeten we zich houden aan het mensengericht denken, de mensen van het volk voor een goed leven als een worsteling plaatsen, oefen het fundamentele doel van de partij en implementeer de massa-lijnen van de partij aan alle activiteiten.

  Oefen de massa-route van de partij, om effectief de theoretische gewapende en de opvattingen van de massa’s te versterken.

Het marxisme is van mening dat het volk historische makers zijn en de hoofdmacht is om sociale ontwikkeling te bevorderen. Om de massale lijn van de partij te oefenen, moeten we de basistheorie van het marxisme zorgvuldig leren. Basis, vormen de geest van de Geest, het helm van stabiliteit.

Het is noodzakelijk om te leren, en integreren door de bovenkant, verder het begrip van de aard van het feest, en we zullen altijd de massa’s altijd houden en houden altijd de levendige aard van de marxistische politieke partijen.

  Oefen de massaprogramma’s van de partij moet altijd het vlees en het bloed van het feest houden met de mensen.

Het grootste politieke voordeel van onze partij is dicht bij de massa. Het grootste gevaar na het governance van de partij is om uit de massa te komen.

Comrade Mao Zedong zei: "Onze communisten zijn als zaden, mensen zijn zo goed dan land.

Toen we op een plaats aankwamen, moeten we de mensen daar combineren, wortelwortel in het midden van de mensen, bloeien.

"Algemene secretaresse Xi Jinping wees erop dat" het feest en de wind en de regen van de bevolking in dezelfde boot, leven en dood, altijd vlees en bloedcontact houden, is de fundamentele garantie voor de partij om alle moeilijkheden en risico’s te overwinnen. "Verlof Het is van de massa’s, er is een zegen met de massa’s, er is een moeilijkheid, zout is zout, er is geen zout. Als het grootste momentum het probleem van ontevredenheid met de mensen oplost, zet dan niet Niet blij, de belofte gaat niet akkoord met alle fundamentele normen die verloren zullen gaan, zodat onze partij altijd het vertrouwen en de steun en de steun en de steun van de partij zal winnen. Oefen de lijn van de partij, vertrouw altijd op de mensen.

Geschiedenis en realiteit hebben herhaaldelijk aangetoond dat de mensen de kracht van de kracht van onze partij zijn, wat de fundamentele kracht is om ons toekomstige lot te bepalen. General Secretary Xi Jinping Wees op: "Geschiedenis is geschreven door de mensen, en alle prestaties worden toegeschreven aan de mensen.

Zolang we de mensen diep geworteld hebben, vertrouw je op de mensen, kun je oneindige kracht, wind en regen en enthousiasme krijgen. "De huidige wereld ervaart een grote verandering in de afgelopen 100 jaar, en de omgeving waarin het milieu in binnen- en buitenland diep verandert, en de Chinese nationale verjonging wordt geconfronteerd met een reeks nieuwe kansen en wordt geconfronteerd met een ongekende risico-uitdagingen.

In het aangezicht van de situatie, de grote strijd met veel nieuwe historische kenmerken, moeten we wijsheid en kracht trekken uit de geschiedenis van het feest, altijd aandringen op alles voor de mensen, vertrouwen op de mensen, waardoor de mensen voortdurend ten goede komen , dus het coaten van de krachtige kilo zwakte, cre?er een nieuw groter wonder in het nieuwe tijdperk.

此条目发表在上海419论坛分类目录。将固定链接加入收藏夹。